Over-ons 2019-06-19T16:14:09+00:00

WIJ ZIJN NANUOMO

Geïnspireerd door de omgeving waar onze winkel deel van uit maakt, het Central Business District, zijn wij dagelijks bezig om samen met onze klanten de juiste keuzes en ontwerpen te maken.. Welke stof is geëigend voor juist dat pak of welke kleur ondersteunt uw gewenste uitstraling het best.

Pure Italiaanse details is waardoor onze maatpakken “eccezionale” zijn. Of gewoon in goed hollands voortreffelijk. De ene keer gaat de keuze uit naar de Napolitaanse schouder die nog wat extra wordt aangezet. De volgende keer toch maar weer die peak-lapel, voor uw classic business suit,  waar Harvey Specter uit Suits zo verzot op is…. of komt dat dan juist weer van de hand van een van onze female tailors die wellicht verzot is op Harvey Specter…

WIJ ZIJN NANUOMO

Geïnspireerd door de omgeving waar onze winkel deel van uit maakt, het Central Business District, zijn wij dagelijks bezig om samen met onze klanten de juiste keuzes en ontwerpen te maken.. Welke stof is geëigend voor juist dat pak of welke kleur ondersteund uw gewenste uitstraling het best.

Pure Italiaanse details is waardoor onze maatpakken “eccezionale” zijn. Of gewoon in goed hollands voorteffelijk. De ene keer gaat de keuze uit naar de Napolitaanse schouder die nog wat extra wordt aangezet. De volgende keer toch maar weer die peak-lapel, voor uw classic business suit,  waar Harvey Specter uit Suits zo verzot op is…. of komt dan juist weer van de hand van een van onze female tailors die wellicht verzot is op Harvey Specter….

AMBACHT EN AANDACHT

Anyhow, bij het samenstellen van uw maatpak, maatjas en  maatshirts staan aandacht en ambacht voorop. Aandacht die in ieder geval met een vino of espresso, of dan eigenlijk weer in goed Rotterdams, een goed bakkie pleur, wordt ondersteund.

CENTRAL BUSINESS DISTRICT

“De parel in het hart van de stad. Een eigenzinnig gebied, met het Stationsplein als dynamisch middelpunt. Hier komt alles samen. Van groot en gevestigd tot startup. Van tijdelijk en rauw tot gepolijst en duurzaam. Een Europees economische hub met internationale connecties. Er is van alles mogelijk….” (quote: RCD )

En dat is precies de reden waarom wij ook voor dit Central Business District hebben gekozen. Inspiratie en creativiteit komen als het ware vanzelf…

OVER ONS

“Passie en gedrevenheid zijn onze “oxygen“. Zonder deze eigenschappen zou Traditional Tailoring zijn glans verliezen. Als team blijven we ons zelf dan ook steeds verbeteren en vernieuwen. Op zoek zijn naar nieuwe stoffen, stijlen en creativiteit is onderdeel van ons dagelijks werk”.

aldus Ellen Wynia, eigenaar NANUOMO Traditional Tailoring.

AFSPRAAK MAKEN