MADE TO AMAZE

Kies een eternal blue of pail grey of wat ons betreft gewoon een goed flessen groen maatpak. Uiteindelijk is het doel er op je trouwdag maximaal uit te zien. Confectie pakken beperken je vaak in je wensen. Neem, als de keuze al gemaakt is, een klein stukje stof mee van de outfit van je bride to be. Voor ons is ook belangrijk te weten waar en wanneer de bruiloft plaats vind. Eigenlijk willen we alles van je weten, alleen je pincode nog net niet… Hoewel je die wel weer bij het afrekenen nodig hebt, dat dan weer wel… Trouwens een 2-delig maatpak begint al bij € 599,00, pure natural fabric.  Maar goed, alleen zo, met al die informatie, kunnen we de keuzes met elkaar bepalen.

MADE TO AMAZE

Kies een eternal blue or pail grey or wat ons betreft gewoon een goed flessen groen maatpak. Uiteindelijk is het doel er op je trouwdag maximaal uit te zien. Confectie pakken beperken je vaak in je wensen. Neem, als de keuze al gemaakt is, een klein stukje stof mee van de outfit van je bride to be. Voor ons is ook belangrijk te weten waar en wanneer de bruiloft plaats vind. Eigenlijk willen we alles van je weten, alleen je pincode nog net niet… Hoewel je die wel weer bij het afrekenen nodig hebt, dat dan weer wel… Trouwens een 2-delig maatpak begint al bij € 599, 00, pure natural fabric.  Maar goed, alleen zo, met al die informatie, kunnen we de keuzes met elkaar bepalen.

THE PLEASURE TO REVEAL YOUR STYLE

Juist op een dag als je trouwdag is het heerlijk te weten dat je precies kan dragen wat jij wil. Niet gehinderd door de beperkingen van een confectie pak . Wil je 2-delig of juist 3-delig, een enkele knopenrij of juist het double breasted maatcolbert. Een lager revers of ga je voor een hoger gesloten 3 knoopscolbert……Leuke kleine details zijn ook mogelijk zoals een tekst onder je kraag of wellicht jullie trouwdatum aan de binnenkant van het maatcolbert.

HOW IT IS DONE

Tijdens de eerste afspraak gebeurd het kennismaken en het in kaart brengen van je wensen. Fashion is een belangrijke raadgever, maar de wensen van de klant staan voorop bij het uiteindelijk resultaat. Zo zal de een gaan voor meer draagcomfort en waarbij de ander juist die smalle pijp en low waist pantalon boven aan zijn lijstje heeft staan. Het opmeten gebeurd in deze zelfde sessie. Na een week of 4 komt het maatpak of maatshirt binnen. Tijd voor een doorpas en een finale touch. Aan te raden is trouwens de schoenen die je onder die pantalon wilt gaan dragen, mee te nemen. Even nog die laatste check!

sommige foto’s zijn gemaakt door: Rituals fotografia

AFSPRAAK MAKEN